Lean Competency System & Cardiff University

Lean People is geaccrediteerd door het Lean Competency System en Cardiff University. Het LCS is een internationaal erkende accreditatie voor organisaties die lean six sigma trainingen geven. Daarmee bieden wij onze klanten iets unieks: een officieel, internationaal erkend en gecertificeerd lean six sigma diploma.

Een LCS accreditatie betekent dat je als deelnemer verzekerd bent van de hoogste kwaliteitstandaard op het gebied van lean six sigma trainingen. We leren je op een mensgerichte manier aan de slag te gaan met continu verbeteren en focussen op de praktische toepassing ervan. Het certificaat dat je na de training van ons ontvangt, geven we uit namens het LCS en Cardiff University. Je kunt je hiermee officieel registreren.

orange belt training

Niveaus

Om een LCS certificaat te behalen zal je je kennis op het gewenste niveau moeten kunnen aantonen. Voor onze trainingen betekent dit het volgende: 

  • LCS level 1a:orange belt(awareness – alleen theorie) 
  • LCS level 1b:eerste deel green belt(diagnosis & analysis– theorie en praktijk)
  • LCS level 1c:tweede deel green belt(improvement & implementation– theorie en praktijk)

Voor niveau 1b en 1c wordt er getoetst op kennis en toepassing. Dit betekent dat je naast het maken van het examen, ook een praktijkopdracht succesvol moet afronden. Je krijgt hiervoor van ons een speciaal workbook inclusief toolbox en we coachen je uiteraard bij het doen van de opdracht. 

Trainingen Lean People

Meer informatie of vragen?

Wil je meer lezen over de verschillende accreditaties die er zijn voor lean six sigma trainingen? Dat kan hier. Heb je na het lezen nog vragen over wil je eens rustig doorpraten over het volgen van een training? Dat kan altijd, neem gerust contact met ons op.