Capaciteit nodig?


Ben je op zoek naar iemand die het projectmanagement van een (verbeter) project kan doen, of juist iemand die medewerkers kan coachen bij het uitvoeren van een verbeterproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

projectmanagement

Projectmanagement


Projectmanagement


Projecten pakken wij aan zoals wij zijn: hands on en in nauwe samenwerking met de rest van de organisatie.

Verwacht van ons geen grote projectplannen en ellenlange voortgangsrapportages, maar duidelijke projectcharters en  veel visueel materiaal. Verbeterprojecten voeren wij uit volgens de DMAIC projectstructuur. Met een duidelijk doel brengen wij het huidige proces in kaart, waarna we gaan analyseren, verbeteren en stabiliseren. Dit doen wij met veel aandacht voor de betrokken mensen is het proces.

Zodat er uiteindelijk een resultaat behaald wordt waar draagvlak voor is, mensen enthousiast van worden en wat vooral helpt om doelen nog beter te verwezenlijken.

Coaching


Liever nog dan zelf projecten leiden, coachen wij anderen.

In dit geval helpen wij een (onervaren) medewerker bij het tot een goed einde brengen van een verbeterproject. De medewerker is in dit geval degenen die de leiding neemt, voor de groep staat en de verschillende sessies leidt. Maar wij staan elk moment klaar om hem of haar daarbij te helpen, sessies voor te bereiden of om te evalueren.

Op deze manier leren medewerkers zelf DMAIC projecten uit te voeren, zodat wij uiteindelijk niet meer nodig zijn!

Deze klanten gingen je voor:


Tergooi Lean People