Visual management is een manier om processen gemakkelijker te laten verlopen en de kans op fouten te verminderen. Visual management kun je toepassen op de afdeling maar ook binnen projecten. We vertellen je er graag meer over, want wij zijn ontzettend fan van visuals!

Lean voor managers lean people

Visual management op jouw afdeling

Om te starten met visual management binnen jouw team heb je geen voorkennis van lean nodig. Elke workshop die we komen geven is specifiek afgestemd op de behoefte van jullie team. Daarom hebben we eerst een voorbereidend gesprek.Tijdens dit gesprek bespreken we waarom jullie aan de slag willen met visual management: welke issues willen jullie graag verbeteren?

Je kunt bijvoorbeeld denken aan het ontwerpen van een bord, dat de dag- of weekstart ondersteund. Ook kunnen we jullie helpen om de teamprestaties op een (gedeelte van de muur) te visualiseren.

Na afloop van de training willen we natuurlijk dat de deelnemers hun collega’s gaan enthousiasmeren. Daarom leren we ze, hoe ze een mini verspillingen workshop kunnen geven en hoe ze eenvoudig zakelijk tekenen daarbij kunnen inzetten.

Afhankelijk van jullie behoefte gaan we aan de slag. We vertellen je er graag persoonlijk meer over, neem gerust

contact met ons op!

Visual management toepassen in projecten

Heb je al eerder een lean (six sigma) training gevolgd en wil je meer gebruik maken van visual management in projecten? We gaan met jou stap voor stap door alle tools en hoe je deze visueel kunt maken. In deze workshop behandelen we o.a.:

dagstart Lean People bord

Workshop zakelijk tekenen

Willen jullie aan de slag met zakelijk tekenen? Ook dan komen we graag langs en bespreken we de mogelijkheden. Een workshop zakelijk tekenen varieert van een halve tot een hele dag. Tijdens de training ontvangen alle deelnemers een tekenpakket met stiften van Neuland.