WAT IS EEN TRAINING ZAKELIJK TEKENEN?

In de training zakelijk tekenen leer je hoe je tekenen inzet om zo je verhaal nog beter over te brengen. Of het nu gaat om een presentatie voor een paar klanten, 1-op-1 coaching of op een congres met 100 deelnemers; beelden vertellen meer dan woorden!

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Wil jij jouw verhaal krachtiger overbrengen door meer te gaan tekenen? Of wil je visuals inzetten om als team optimaal te Voor wie is de training zakelijk tekenenpresteren? Dan is de training zakelijk tekenen zeker wat voor jou. Geen powerpoints of saaie bijeenkomsten meer, maar meetings vol energie waarin zaken snel helder zijn!

Het maakt niet uit wat je functie is en bij welk bedrijf je werkt, of je bijvoorbeeld projectleider bent, docent of adviseur. Misschien wil je als leidinggevende meer je team betrekken door te tekenen tijdens vergaderingen, of als arts iets beter uit kunnen leggen aan een patiënt.

Deelnemers die onze training eerder hebben gevolgd zijn bijvoorbeeld:

 • Accountants
 • Loopbaanadviseurs
 • Juristen
 • (Burn-out) coaches
 • Ondernemers
 • Artsen
 • Projectleiders
WAT LEER JE IN DEZE TRAINING?

We gaan meteen aan de slag, want tekenen leer je door te doen. En het goede nieuws is dat iedereen kan tekenen, ook jij! In deze training leer je niet alleen de basis van tekenen, je leert ook hoe je dit doet tijdens bijeenkomsten, gesprekken en projecten. Welke materialen heb je nodig? Hoe maak je toffe flipovers? Wat kun je al voorbereiden? Het komt allemaal aan bod! Na deze dag zet jij geen pen of stift meer op papier zonder een tekening te maken!

BASIS ZAKELIJK TEKENENinhoud training zakelijk tekenen

We starten met de basis van zakelijk tekenen. Zo zijn er tien basisvormen, waarmee je alles kunt tekenen. Als je deze eenmaal onder de knie hebt, is geen tekening nog te moeilijk. Daarna gaan we aan de slag met het tekenen van poppetjes. Hoe teken je bijvoorbeeld snel maar herkenbaar een dokter, projectleider, accountant of salesteam? Ook gaan we aan de slag met veelgebruikte symbolen en oefenen we met het aanbrengen van kleur en schaduw.

tekenen tijdens bijeenkomstenTEKENEN TIJDENS BIJEENKOMSTEN

Als je de basis onder de knie hebt, gaan we kijken hoe je tekenen functioneel gebruikt tijdens je werk. Bijvoorbeeld tijdens een vergadering, training of adviesgesprek. Hoe maak je dan een flipover mooi op? We leren hoe je verschillende banners en kaders maakt, bullets in jouw eigen stijl en hoe je leesbaar schrijft. Ook gaan we in op tekenen en praten tegelijkertijd, want dat kan in het begin nog wel eens lastig zijn.

 

We sluiten af met het delen van een aantal praktische tips, zoals het ‘boodschappenlijstje’ met materialen die je nodig hebt, handige apps en trucs.

PROGRAMMA IN HET KORT:

 

programma zakelijk tekenen

PLAATS & TIJD:training zakelijk tekenen Lean People

De open trainingen geven we op ons kantoor in Utrecht (Euclideslaan 60). Er is plaats voor maximaal acht personen, zodat er genoeg ruimte is om iedereen te helpen om tekenen écht functioneel te gaan gebruiken in jouw specifieke situatie. De training duurt van 09.00-13.00. Thee, koffie en (gezonde) snacks zijn aanwezig.

We geven ook in company trainingen aan groepen (dus bij organisaties op locatie) en dan stemmen we de trainingstijden en het aantal deelnemers in overleg af.

PRIJS:

Deelname aan de training zakelijk tekenen kost 295 euro (excl. btw). Voor deze prijs mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een groep van maximaal acht personen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht
 • Een eigen schetsboek met Neuland marker
 • Gebruik van alle trainingsmaterialen
 • Koffie, thee en (gezonde) snacks
 • Een inspirerende en ervaren trainer met heel veel tips en tricks!

 

INSCHRIJVEN
Klik hier om de trainingsdata te bekijken en je direct in te schrijven

Is een online training zakelijk tekenen meer iets voor jou? Neem dan eens een kijkje op onze website www.leantekenen.nl. Hier vind je drie online modules die je op je eigen tempo kunt volgen!

Start volgende training

2 juli
 • Locatie: Utrecht
Schrijf mij in voor deze trainingOptie nemen op deze training

Inschrijven

Onze trainingen vinden plaats in Utrecht (Euclideslaan 60).

De eerst volgende trainingsdata:

 • donderdag 2 juli
 • maandag 7 september
 • donderdag 12 november

Liever een in-company training?

Deze training kun je natuurlijk ook met een groep collega’s volgen bij jullie op locatie. Daarvoor hebben we andere tarieven en we maken graag een voorstel voor je. Het is het handigst om even met een van ons te bellen of te mailen. Onze contactgegevens vind je hier.